Stutteri Stensgaard tilbyder

 

  • Opstaldning af din hest. Med to store lyse løsdriftstalde med tilhørende gode folde er det optimale omgivelser og forhold for islændere. Ligeledes er der udendørs hestehuse på nogle folde, så alle heste kan søge i ly og læ af vejret. Derud over er der mulighed for store lyse bokse, hvis dette ønskes.
    Hestene bliver fodret flere gange dagligt, med rigtig godt wraphø, vitaminer og mineraler.  Der er mulighed for at ride på mindre ridebane, træne i rundel og nyde det fantastiske rideterræn i form af de store Sdr. Stenderup stats skove. Gode ridestier og tæt på strand og vand.
  • Undervisning på egen eller lånt hest. Dette kan ske på bane, i skoven eller efter aftale i ridehus. Ligeledes kan det aftales at undervisningen sker hos dig privat. Al undervisning tilrettelægges den enkelte equipages ønsker og niveau.
    Der tilbydes ligeledes undervisning for børn på shetlandsponyer, startende fra 2 års alderen med trække ture mm.
  • Guidet ride ture i terænnet, dette kan ske på egen hest eller ved lån af hest på stutteriet. En perfekt måde at nyde den smukke natur på. Der kan planlægges individuelle tilpassede ture alt efter, hvad ønsker man har.
  • Træning af din hest, hvad enten det er tilridning, gangartstræning eller blot vedligeholds træning. Der vil blive lagt et program der passer til den enkelte hest og dette vil være i tæt kontakt med ejer, da det er vigtigt at ejeren er med i hestens udvikling og kan fortsætte dette når hesten er færdig i træning på stutteriet.
  • Salg / kommission af heste. Hvad enten du ønsker at sælge din hest eller købe ny, er det altid vigtigt med grundig vejledning og sparring.
  • Bedækning ved super hingsten Kvistur f. Hvolsvelli (se mere under emne feltet Kvistur) Der kan efter aftale tilbydes afhentning af din(e) hoppe(r) så de kan gå i stod hos hingsten, hvis man ikke selv har mulighed for transport af hopper.

 

                                                                

 

 

Stutteri Stensgaard gør opmærksom på, at have hest på stutteriet er på ejers eget ansvar og for egen risiko. Vi på stutteriet kan tage kontakt til dyrlæge / smed på ejers regning, hvis det skulle blive nødvendigt. Der er flere gange dagligt opsyn med hestene.
Alle heste skal være vaccineret inden de ankommer.


Stutteri Stensgaard

Josefine Stens Christensen
Løveroddevej 7
6092 Sdr. Stenderup
Tlf. 30701074
email: info@kvistur.dk
Vis på kort